Seuraava 21. sukukokous pidetään lauantaina 30.7.2022 Saarijärvellä Kalmarin Nahjuksella

21. SUKUKOKOUS PIDETÄÄN LAUANTAINA 30.7.2022 SAARIJÄRVELLÄ KALMARIN KYLÄN NAHJUKSEN KYLÄTALOLLA

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi Suomen valtioineuvosto on päättänyt kokoontumisrajoituksista sekä rajoittanut ihmisten liikkumista ja kokoontumisia. Koronapandemia on jaettu levinneisyyden mukaisesti perustason, kiihtymisvaiheen sekä leviämisvaiheen alueisiin. Tällä hetkellä koronan ilmaantuvuusluvut ovat alentuneet selvästi kevään 2021 alkuvuoden luvuista. Rokotukset ovat edistyneet hyvin ja tällä hetkellä lähes 50 % väestöstä on saanut 1.rokotuksen ja 2. rokotuksen alle 12 %. Koska kaikki halukkaat eivät ehdi saada molempia rokotuksia suunniteltuun kokoontumiseen mennessä, yhdistyksen hallitus päätti yksimielisesti puhelinkokouksessaan 30.5.2021, että tämän vuoden heinäkuulle suunniteltu sukukokous siirretään seuraavalle vuodelle 2022.

21. sukukokous pidetään Saarijärven kaupungin Kalmarin kylän Nahjuksen kylätalolla lauantaina 30.7.2022.

Siitä tiedotetaan lisää sukuyhdistyksen kotisivuilla ja erikseen lähetettävillä kutsuilla (niille sukuyhdistyksen jäsenille joiden osoitetiedot ovat käytettävissä) sekä lehti-ilmoituksilla paikallislehti SAMPOSSA ja Keskisuomalaisessa.

Ilmoittakaa osoitetietonne nettisivujen osoitemuutoslomakkeella, jotta voimme aikanaan lähettää kutsun oikeaan osoitteeseen.

Tulevasta sukukokouksesta tiedotetaan lisää sukuyhdistyksen etusivulla (www.juhoiso-aholansy.net) kohdassa "Tuleva sukukokous".